Chiropractie Leiden - Rooseveltstraat 2u - 2321 BM Leiden - Telefoon: (071) 512 77 88 - info@chiropractieleiden.nl

Dag tegen rugpijn

 

Zaterdag 3 november 2018

 

Zaterdag 3 november is uitgeroepen tot 'Dag tegen rugpijn'. Chiropractie Leiden houdt daarom een 'rugscreeningochtend'. Mensen die nog niet bekend zijn met onze praktijk kunnen dan een één op één gesprek inboeken bij de chiropractor. Tijdens een kort onderhoud wordt u klacht besproken en wordt uw rug 'gescreend'. Er zijn op deze dag geen kosten aan verbonden. Wel dient u een plekje te reserveren.

Inschrijven voor deze actie kunt u doen bij de assistente van Chiropractie Leiden, via email of telefonisch. 

Meld u tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt en dit thema-uurtje wordt gegarandeerd een grote hit!

 

(Patiënten en niet-patiënten welkom. Chiropractie Leiden organiseert dit graag voor u omdat meer kennis tot een sneller herstel zal bijdragen en aan het voorkomen van een recidief).

 

 

Uw privacy en uw persoonsgegevens

(GDPR, als gevolg van de European Privacy Regulation 2016/679)

Chiropractie Leiden gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Chiropractie Leiden deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Chiropractie Leiden bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Chiropractie Leiden houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Chiropractie Leiden vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Chiropractie Leiden informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Chiropractie Leiden informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Chiropractie Leiden informeert patiënten indien Chiropractie Leiden bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.

 

U kunt hiervoor gebruik maken van het formulier invullen:


Heer / Mevrouw
Initialen
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw bericht

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08:00-12:00 uur en van 13:00-17:00 uur. Zaterdag: 09:00-13:00 uur.